Pe fy_snow si insane_jump Conflicte, misiuni secrete, echipament militar de ultima generatie,
replica 1:1 cu cel real, multa adrenalina si un singur obiectiv: sa fii unicul supravietuitor.
Rezervă Joaca Counter-Strike
in realitate!
Pe fy_snow si insane_jump Joaca Counter-Strike
in realitate!
Conflicte, misiuni secrete, replici 1:1 de arme militare, multă adrenalină și un singur obiectiv: să fii unicul supraviețuitor! Rezervă AIRSOFT SAU PAINTBALL ?
Welcome

The Best Airsoft Arena On
The Planet!

Our biggest field was built, in the first place, to offer the most realistic combat simulation facility within the airsoft industry. Let’s imagine the game where you’re combining the talent of a movie maker and the vision of a sophisticated airsoft player. It takes you only one step to get to the war zone and try out the best combat action you have ever experienced.

Ce este Paintball-ul?

Paintball-ul este un joc sportiv, ideal pentru iubitorii de adrenalină!

Pentru mulţi jucători paintball-ul reprezintă mai mult decât un hobby este o dorinţă de aventură manifestată într-un joc ce nu cunoaşte limite în materie de echipament şi scenarii cu tentă militară.

Află mai multe

Tarife

Joc standard

Joc privat

lei120/oră/persoană
  • Marker replică, mască, mănuși, vestă, costum Squid Game/Casa Del Papel, 200 bile muniție
  • Organizatorul grupului beneficiază de acces gratuit
Rezerva Acum
OFERTA SPECIALĂ

Joc privat

lei190/două ore/persoană
  • Marker replică, mască, manuși, vestă, costum Squid Game/Casa Del Papel, 400 bile muniție
  • Organizatorul jocului beneficiază de acces gratuit
Rezerva Acum
EXTRA MUNITIE

MAI MULT ATAC

lei15lei/100 bile
Rezerva Acum
TEAM BUILDING

Corporate

  • Oferte personalizate in functie de numarul de jucatori si durata de joc.
  • Pentru acest tip de joc, va rugam sa ne contactati pentru a primi un pachet.
Rezerva Acum

Indoor Arena

Recently our team has opened a new and super cool location
for your friends and colleagues.

Pro Shop

Arena / Events

DMZ

OUTDOOR FIELD

We offer indoor arena and large outdoor fields for
lots of fun in a good weather.

Skirmishes

Milsim Lite

Operations

shop

Featured Products

[product_category per_page=”4″ columns=”4″ orderby=”date” order=”DESC” category=”airsoft-guns”]
testimoniale

Ce Spun Oamenii Despre Noi

„O locație inedită și un motiv perfect de a evada în lumea virtuală. Locul perfect pentru distracție, mișcare și strategie. Recomand cu drag! Personal foarte dragut, un proiect reușit!”

Irina Manole

„Raiffeisen Bank Group vă mulțumește pentru un team building de excepție! Airsoftul este un sport complex, ce ne-a demonstrat că poate bifa toate obiectivele noastre. Vă mulțumim!”

Denny

„Counter strike nu mi s-a părut niciodată mai real”

Vlăduț Avramescu

„Plin de adrenalina și multă, multă mișcare! Bună treabă!”

Mihai Dinu

„Am fost cu gașca de prieteni în această locație spectaculoasă și în afara faptului că personalul este extraordinar de primitor, ne-au și făcut să ne simțim ca la noi acasă. Super distracție, super atmosferă! Dacă cauți un loc în care să-ți petreci o zi din weekend, acesta este locul perfect. By the way, chiar simți ca ești un CS (pentru cunoscători) . Ne-am simțit excelent cu toții și cu siguranța vom reveni. Prețuri excelente.”

Guță Andreea

Foarte distractiv. Experiență frumoasă. Recomandăm tuturor celor care doresc să aibă o experiență distractivă de CS!

Alexandru F

„Nu mă așteptam să găsesc un spațiu atat de bine organizat. Simplu, în stil militar și complet din toate punctele de vedere! Bar, toaleta, vestiar, spațiu de pregatire, spațiu pentru regulament, spațiu de monitorizare și un teren de joc 1:1 cu cel din spațiul virtual. Este singurul loc în care am primit și echipament de unică folosință pentru igienă. Respectiv mănuși de unică folosință și cagula din bumbac.”

Catherine Powell

„Am fost cu gașca de prieteni în această locație spectaculoasă și în afara faptului că personalul este extraordinar de primitor, ne-au și făcut să ne simțim ca la noi acasă. Super distracție, super atmosferă! Dacă cauți un loc în care să-ți petreci o zi din weekend, acesta este locul perfect. By the way, chiar simți ca ești un CS (pentru cunoscători) . Ne-am simțit excelent cu toții și cu siguranța vom reveni. Prețuri excelente.”

Guță Andreea

„Personal amabil, profesionist și prompt. Locația este ușor accesibilă. Echipamentul în stare foarte bună și funcționează fără probleme, iar harta este replica 1:1 și se vede ca si-au dat interesul pentru proiect. Recomand și o să revin cu siguranța”

Adam Noaf

Experiență minunată! Personalul este prietenos, locația este perfectă și imită foarte bine experiența fy_snow de la CS. Per total, de top! Cel mai bun loc din lume!

Daniel C

Aici a început prima mea experiență de airsoft și tot aici va continua. Angajați profesioniști, prețuri mici, hartă excelentă, în general o experiență unică, care se repetă de fiecare dată când vin aici. Mulțumesc pentru tot!

Andrei S

airsoft

Corporate Team
Building

Looking for a cool, thrilling and impressive solution for your corporate event? We are happy to introduce you an interesting alternative to routine meetings and typical parties.

It is an adventurous, fun, and exciting way to capture everyone’s interest. Airsoft is appropriate for all family or teambuilding event. It's full of action-packed excitement and it sure leaves good memories.

blog

Airsoft News

Am creat inca o harta!

Nu ne-am plictisit de fy_snow insa am considerat ca harta insane_jump o poate completa.
Puteti juca pe ambele harti in acelasi timp pentru un joc mai dinamic.
Am ales ca aceasta harta sa fie construita in exterior, fy_snow fiind 100% indoor.

2021: Asa arata in prezent harta, dupa finalizarea ultimelor modificari.

O serie de tuneluri, butoaie de tabla, lumini, cutii din lemn, scari solide si un bombsite nou. ⚡ Totul pentru un joc mai dinamic, plin de adrenalina si strategie militara. Chiar daca, pana in prezent, am avut un feedback foarte bun din partea oamenilor, am considerat si consideram ca se poate si mai bine. Nu ne-am oprit din creativitate si…

BOOK YOUR EVENT

We look forward to hearing from you and
reserving your event today!