Despre Paintball

Paintball-ul este un sport de echipa.

Ce este paintball ?

Scopul jocului este eliminarea adversarilor prin impuscarea lor cu capsule-proiectil din gelatină umplute cu un amestec colorat pe bază de apă (denumite paintballs - bile cu vopsea). Aceste proiectile sunt propulsate cu ajutorul unor replici (markere) cu aer comprimat. Aceste markere funcționează, la rândul lor, cu butelii (miniatură) de dimensiuni reduse, umplute cu aer comprimat, dioxid de carbon (CO2) sau azot sub presiune. La impactul cu un obiect, bila proiectată se sparge iar conținutul se împrăștie și marchează cu vopsea locul atins respectiv.

Acest joc este practicat și la nivel de sport profesionist. Acest lucru implică competiții naționale și internaționale, echipe profesioniste, ligi etc. Paintball-ul este folosit și de către forțele de ordine și chiar în armată în scopuri de antrenament.

Paintball-ul este practicat pe terenuri exterioare sau interioare de dimensiuni variate. Un teren de joc este presărat cu obstacole naturale sau artificiale pe care participanții le folosesc pentru a se ascunde. Terenul standard de joc pentru competiții este îngrădit cu plasă specială pentru ca bilele cu vopsea sa nu ajungă în afara terenului, unde ar putea cauza accidente. Cât despre terenul aflat în pădure sau locații dezafectate, acestea ajung până la suprafețe destul de mari și care duc la obținerea unui cadru real, care sunt la mare căutare, deoarece acestea creează atmosferă de luptă și plasează jucătorul în mediul dorit, dând astfel importanță și seriozitate jocului, lucru care îl face atent și responsabil față de regulamentul de siguranță al sportului de tip paintball.

Ce este Paintball-ul?

Paintball-ul este un joc sportiv, ideal pentru iubitorii de adrenalină!

Pentru mulţi jucători paintball-ul reprezintă mai mult decât un hobby este o dorinţă de aventură manifestată într-un joc ce nu cunoaşte limite în materie de echipament şi scenarii cu tentă militară.

Află mai multe

Cine suntem noi ?

FySnow Arena a luat nastere din pasiunea pentru Counter-Strike si senzatiile tari pe care ti-le ofera atat paintball-ul cat si airsoft-ul. Ne-am propus sa aducem acest hobby la urmatorul nivel si am creat astfel prima arena din lume in care te poti juca in realitate Counter-Strike insa imbracat ca in Squid Game si Casa Del Papel. Fiind un mod total inedit si perfect adaptat. Te aspteptam in arena noastra daca vrei sa retraiesti noptile pierdute din copilarie jucand Couner-Strike sau daca pur si simplu vrei sa te relaxezi alaturi de prieteni dupa o zi obositoare de birou sau in weekend.