Presa

Vlad Zamfir, CEO SC AirsoftCS: “Oamenii au ieșit din pandemie cu un aport mare de consum pentru tot ce înseamnă relaxare, distracție și sport”

Today’s story is about Vlad Zamfir, the founder of FySnow AirsoftCS Arena, the first paintball arena in the world to offer players a map from the video game Counter-Strike in real life.

Pasiunea pentru Counter-Strike i-a adus o inspiratie de 100.000 de euro! Interviu cu Vlad Zamfir, FySnow Arena

Un antreprenor local a decis acum câțiva ani să-și ducă pasiunea pentru Counter Strike la un alt nivel și a deschis o arenă în viața reală. Am vorbit cu Vlad Zamfir despre arena Fysnow de Paintball la emisunea Ziua Zero.

Am construit de la zero. Am facut screenshot-uri din joc si am reprodus harta exact asa cum e in joc. In afara sunt arene de paintball, dar nu pe structura asta.

Numărul străinilor care vin în România pentru o experiență inedită de joc a crescut cu un procent de 100% în ultimii 2 ani: ei vin pentru o combinație de joc unică în lume, gândită de un român – Paintball indoor Counter-Strike.

FySnow Arena este un business pornit acum 2 ani, cu o investiție de 100.000 de euro și care deja a intrat pe profit.  În 2018, solicitările pentru team building au crescut cu 60% față de anul precedent.

Devenit popular în toată lumea, acesta este un joc sportiv în care jucătorii simulează un conflict sau efectuează anumite misiuni cu ajutorul unor replici ale armelor reale. Este similar cu paintballul, iar diferenţa dintre cele două constă în materialul „muniţiei”…

Paintball este un joc sportiv în care jucătorii simulează un conflict sau efectuează anumite misiuni, cu ajutorul unor replici ale armelor reale ce lansează proiectile sferice non-metalice, utilizând echipamente specifice şi tactici militare reale.